Samsung Galaxy A5 (2017) Glazen Tempered Glass (0.3mm) - Phonecompleet.nl

Samsung Galaxy A5 (2017) Glazen Tempered Glass (0.3mm)

€7,99 Op voorraad
Samsung Galaxy A5 (2017) Glazen Screen protector Tempered Glass 2.5D 9H (0.3mm) Lees meer
  • Gratis verzending
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis*
  • Achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Webshop keurmerk
  • Niet tevreden? We helpen u graag

Specificaties

Merk:
Merkloos
Compatibel met:
Samsung Galaxy A5 (2017)
Productgroep:
Screenprotectors
Kleur:
Transparant
Verkleint kijkhoeken:
Type Screenprotector:
Glas
Aantal Glazen:
1
Blue filter:
N
Case Friendly:
Y
Gewicht:
20
MPN (Manufacturer Part Number):
0000
Verpakking breedte:
100
Verpakking hoogte:
5
Verpakking lengte:
180
Video URL (handmatig verwerkt):
0
Lengte eenheid:
mm
Gewicht eenheid:
g
Producttaal:
Nederlands
Taal garantiebewijs:
Geen Taal
Taal handleiding:
Geen Taal
Verpakkingstaal:
Nederlands
SKU:
PCNL - Ntech41564
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Op werkdagen voor 18:00 uur besteld en betaald, zelfde dag GRATIS verstuurd!

Informatie

Deze Tempered Glass screen protector van gehard glas is de beste bescherming op de markt voor je Samsung Galaxy A5 2017

Kenmerken:

  • • Speciaal geproduceerd gehard glas, met een extreem hard krasvast oppervlak van 9H;
  • • Absoluut 100% transparant, je ziet geen verschil met of zonder deze cover;
  • • Zeer hoge aanraakgevoeligheid, zelfs zo goed dat het nog beter werkt dan het originele glas;
  • • Zijdezachte aanraking, het lijkt wel of je vinger er overheen zweeft;
  • • Oleofobe (anti-vet) coating waardoor vingerafdrukken niet kunnen hechten;
  • • ASF bescherming (Anti Shatter Proof), het glas kan niet versplinteren bij breuk;
  • • Zeer eenvoudig en zonder luchtbellen aan te brengen; het zuigt zich vanzelf vast;
  • • 100% Perfecte pasvorm;
  • • Rondom afgeronde zijkanten (2.5D), dus geen scherpe randen;
  • • Let op dit is keihard glas... en toch slechts 0,3 mm dik!!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »